Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés

  Teljes kert - teljes terv!


  Létrehozva: 2019.08.28
  Utoljára frissítve: 2019.08.28

  Teljes kert - teljes terv!

  A szolgáltatásainkat bemutató cikksorozatban elérkeztünk azon szolgáltatáshoz, melybe minden eddigi belefogalalható és beletartozik: a teljes kert tervezése, melyet külön megbeszélés után egyedi ajánlat elfogadása után készítünk el önöknek!

  Ez az a szolgáltaás, melyhez erősen ajánlott a helyszíni találkozás és felmérés is. Az egyedi árazás azért szükséges, mert ahány megrendelő, annyi igény, ahány telek, annyiszor sok száz lehetőség. A személyes találkozó már a tervezést is segíti, hiszen nicsenek meglévő kertrészletek, melyekből le tudnánk vonni a következtetést, hogy mi tetszene a tulajdonosoknak, ezt pótolja az ott töltött idő, valamint a már kialakított élettér egyéb stíluselemeinek megtekintése. 

  A Kert-Ötlet 3D a teljes tervezési folyamat alatt 3D-s látványterveken keresztül kommunikál, akkor is, ha a teljes kertet kell megtervezni. Ebben az esetben modellezzük a házat is, amely köré jó esetben mi határozzuk meg a térszerkezetet (erről írtam a korábbiakban itt). Végeredményben attól függően, hogy a megrendelőnek mire van szüksége, készítjük el elsősorban a teljes területre érvényes látványtervet, majd megbeszélés szerint, külső szakemberek segítségével a különböző részletrajzokat és kiviteli terveket. Erre azért van szükség, mert jogilag szabályozott, hogy melyik szakember milyen képesítéssel készíthet adott tervet. 

  Teljes kert tervezésénél is nagy segítség lehet egy látványterv és egy jól képzett szakértő azok számára is, akik maguk szeretnék a munka oroszlán részét, az az a kivitelezést végrehajtani. Ez esetben a tervet koncepcióként kell kezelni! Induláskor kapunk a kezünkbe egy sémát, így már minden alkalommal ennek mentén tudjuk bővíteni a kertet, amikor erőnkből, időnkből telik. Ezért induláskor már kétfelé bontjuk az ajánlatot: lesz egy "látványterv ár" és egy "növénykiültetési terv ár". Nem kötelező a növénykiültetési tervet is megvásárolni annak aki, csak egy koncepcióra vágyik! 

  Az összes többi szolgáltatásunk szinte csak a növénykiültetési tervekről szólnak, melyek önállóan is igényelhetőek. Ebből látszik, hogy kiemelten fontosnak tartjuk, hogy tervezői segítséggel válasszák ki a megrendelők a növényeket. Sajnos hiába építjük meg perfekt módon, a legmodernebb eszközökkel a kertet, ha a növénykompozíció idővel ellenünk fog dolgozni. A lehetőséget viszont nyitva hagyjuk ez által arra, hogy csak akkor keressenek fel újra minket, amikor eljön az ideje egy-egy rész megépítésének.

   

  méretezett részletrajz
  Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve

  Vélemények

  Még nincs vélemény ehhez a cikkhez legyen ön az első aki véleményezi!


  Mit gondol erről a cikkről? Töltés jelző