Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés
  Kerttervezés egyedi árajánlat szerint

  Kerttervezés egyedi árajánlat szerint (kép2)
  Kerttervezés egyedi árajánlat szerint (kép3)
  Kerttervezés egyedi árajánlat szerint (kép4)

  Kerttervezés egyedi árajánlat szerint

  5* / 4 Értékelés

  Ugrás az értékelésekhez

  Meglévő kert átalakítása, vagy teljesen új, komplex terv készítése.

  Kerttervezés egyedi árajánlat szerint250 000 HUF

  A szolgáltatás ára irányár ezért közvetlen nem megvásárolható.
  Kérem ezen a linken adja le igényét link

  Nem csak kertrészleteket, növénykiültetési terveket, hanem megrendelés alapján teljes kerttervet is készítünk, igény szerint kiszálással, helyszíni felméréssel. A tervezési munka befejeztével pedig megegyezés szerint a kivitelezést is végigkísérjük, és a későbbi karbantartáshoz, fenntartáshoz készítünk segédletet. 

  A komplex kerttervezési szolgáltatás egyedi árazású, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Együttműködés menete


  Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve  Mit gondol erről a szolgáltatásról? Töltés jelző

  Vélemények 5* / 4 Értékelés


  user icon

  L.Éva 29 hónapja

  Van szép kertünk! Milyen jó ezt kimondani és ezzel pontot tenni egy 2 éves építkezés végére. Egy szép ház, szép kertet érdemel így nem volt kérdés , hogy szakértő segítségét kérjük a kert tervezéséhez és megvalósításához. A kiírt feladat nem volt egyszerű, lejtős telekre kellett gondozást minimálisan igénylő kertet tervezni, minél nagyobb vízszintes terület kialakításával, figyelembe venni a tervezett szaletli, szalonnasütő, kerti medence, pihenő sarok kialakítását, funkcionalitását. Ajánlás útján találtunk Petrára. Már az első helyszíni találkozáskor izgatott lendületbe jött ami az egész projekt végéig kitartott. Jó volt látni, hogy nem a századik munkaként tekint a megkeresésre, hanem tényleg alkotni, egy értéket szeretne teremteni az igényeinknek megfelelően. Nem is gondolná a laikus, hogy mennyi ötlet, szempont és összefüggés merül fel a tervezési fázisban. Petra elhalmozott minket ötletekkel, tanácsokkal, így a végleges terv már a harmadik- negyedik verzióra megszületett. A kapott

  user icon

  T-S K 29 hónapja

  Domboldalas telket vettünk, ahol a vízelvezetés sem volt igazán megoldva. Nem értünk a növényekhez, ezért kerestük fel Petrát, segítsen a kert kialakításában. A cél az volt, hogy olyan növényeket tervezzen be a rézsűbe, amelyek igazán fogják a talajt, örökzöldek, évelők, nem igényelnek különösebb gondozást. Már a tervezés alatt ellátott minket szuper ötletekkel, tanácsokkal. Bár a terepviszonyok menetközben változtak, ezt rugalmasan kezelte, segítőkészen reagált. Profi csapattal dolgozik, mind a növénybeszerzés, mind a kertészek részéről, szóval nekünk nem kellett semmit sem csinálnunk. Ár-érték arányban is abszolút ajánlani tudjuk! Szóval megérte, köszi Petra!!!

  user icon

  P.É. 30 hónapja

  Kedves Petra! Köszönöm a segítséget, nagyon tetszik, nagyon szép mindaz amit kaptam. Ősszel hozzáfogunk a megvalósításhoz. Remélem. Köszönöm a barátságot, Szeretettel P.É.

  user icon

  Beáta Kuzsel 30 hónapja

  Petrát a lakóközösségünk utcafrontjának tervezésével kapcsolatban kerestem meg. Elképesztően gyorsan és segítőkészen reagált minden kérésemre. Figyelembe vette azt a rengeteg szempontot, amit felsoroltunk, és egy egész évben szemet gyönyörködtető kertet tervezett a rendelkezésre álló területre. Kifejezetten könnyen megtaláltuk a közös hangot, és élmény volt Őt megismerni és Vele együtt dolgozni, együtt gondolkodni. Ráadásul nem csak egy igazán szép és ütős designt készített, hanem praktikus szaktanácsokkal is bőven ellátott, és még a beszerzésben is segített. Egyértelmű, hogy azon kevesek közé tartozik, akinek sikerült azt a hivatást megtalálnia, amit igazán élvez és maximális profizmussal, komoly háttértudással és szívvel-lélekkel csinál! Jó szívvel ajánlom Őt mindenkinek, aki kreatív, profi és maximálisan segítőkész kerttervezőt keres!