Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés

  Együttműködés menete, árajánlatkérés

  Az irányárral ellátott szolgáltatásaink összetettségük miatt egyedi árazást és személyes konzultációt igényelnek. 

  1. Az árajánlatkérést Ön kezdeményezheti honlapunkon a szolgáltatás megrendelésével. Erről kap egy automatikus válaszüzenetet, amely annyit jelent, hogy rendszerünk fogadta megrendelését. Ezt követően egyéni e-mailben tájékoztatjuk a további teendőkről.
  2. Személyes kiszállást az országnak csak egy meghatározott területén belül tudunk vállalni, erről kérjük itt tájékozódjon!
  3. Az  egyéni levélben kért adatok beszolgáltatása után telefonon felkeressük Önt, hogy megbeszélhessük a helyszíni szemle időpontját. Ennek alkalmával már a terület felmérése is megtörténik. Ez több időt is igénybe vehet, kérjük ezt vegye figyelembe!
  4. Szemle után e-mailban küldjük a tervezési árajánlatunkat.
  5. Az árajánlat elfogadásáról, ill. elutasításáról e-mailben kérünk visszajelzést!
  6. Az egyeztetett árajánlat összegének mértékétől függően küldünk egy díjbekérőt, melyen szereplő összeg beérkezése után megkezdjük a tervezési munkát. 
  7. Elkészítjük és elküldjük Önnek az első látványtervet egyeztetésre. Fontos, hogy ezen a növények már "felnőtt" korú méretekkel láthatóak! 
  8. A látványterv megtekintése után kérjük ossza meg velünk észrevételeit, hogy mi az, ami tetszik a terven, vagy min változtatna! Ezt megteheti válasz e-mailban, vagy telefonon, vagy igény esetén újabb személyes konzultáció alkalmával, mely kiszállási díjat von maga után. Az egyeztetés után elkészítjük a módosított látványtervet, melyet szintén megkap e-mailben. 
  9. A tervezési folyamat a módosított látványterv elfogadásával zárul le. Amennyiben maradt még olyan részlet, amin változtatna, azt újabb körös egyeztetés keretein belül megteheti. 
  10. A tervezés végeztével digitális formában elküldjük Önnek a tervezett kertrész alaprajzát, a hozzá összeállított növénylistát, valamint a látványtervek végső változatát. Ezek segítségével már elkezdheti a növények (és esetleg más kerti elemek) beszerzését.
  11. A tervdokumentáció átadása után elkészítünk egy "használati útmutatót" is, melyet kiskönyv formájában postázunk az Ön címére. Ebben pontos leírást adunk a növények kiültetéséről és fenntartásáról.

            Amennyiben a beszerzés folyamán problémába ütközne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal, segítünk! 

     Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve