Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés

  Hatalmas bejelntés tőlünk, nektek!


  Létrehozva: 2020.04.23
  Utoljára frissítve: 2020.04.23

  Hatalmas bejelntés tőlünk, nektek!

  Ezen a héten nem tanácsokkal, vagy kerti ötletekkel jövök, hanem egy nagy bejelentéssel, ami a Kert-Ötlet 3D folyamatos fejlődését mutatja! Korábban a facebook oldalon már említettem, hogy új taggal bűvült a csapatunk, de ez még nem minden!

  A Kert-Ötlet 3D alapelve, hogy mindenkinek legyen lehetősége a kertjét szakképzett tervezők segítségével elkészíteni. Célunk, hogy a minőségi kertkivitelezés ne luxus legyen, hanem elérhető, hétköznapi szolgáltatás. Ezt úgy valósítjuk meg, hogy nem a szakmaiságot, a tudást csökkentjük, hogy olcsón hozzáférhetővé tegyük a kerttervezést, hanem hogy széles, akár online térben elérhető szolgáltatási kört biztosítunk. 

  A szolgáltatásainkat úgy osztottuk fel, hogy fokozatosan haladva el lehessen jutni egy komplett, jól tervezett kert kialakításához azok igénybevételével. 

  Sok új megrendelőm nézett csodálkozva, hogy "nem is tudtam, hogy ezzel a problémával fordulhatok egy tervezőhöz is". Hiszen neki, "csak" egy sövényre lenne szüksége, ahhoz jó a környéken olykor füvet nyíró "kertész" is. Az kell mondanom, hogy nem! Elsősorban azért nem, mert a kertünk egyetlen porcikaja sem esik a "csak" kategóriába. Mindennek több funkciója van, minden összefügg mindennel és még szépnek is kell lennije. A másik, hogy a gyakorló kertész, sokszor a növénnyel, mint egyededdel foglalkozik behatóan, míg a tervező, vagy tájépítész a családdal közösen életteret teremt a növények és egyéb kerti elemek kompozícióján keresztül (erről részletesebben: itt).

  Sokan próbálkoznak még tanácsot kérni a kertészeti árudában dolgozóktól, ők azonban csak a saját kínálatukból tudnak gazdálkodni, céljuk, hogy ami eladó azt eladják (és ez kicsit sem meglepő). Ami nem biztos, hogy rossz, éppen akor éppen oda, de az is lehet, hogy számtalan jobb lehetőség is adódik, amit csak a szomszéd árudás fog ismerni és ajánlani. Ez után pedig ember legyen a talpán, aki eldönti, hogy kire is hallgasson. :) 

  Még a mai napig nem sikerült divatba hozni a tájépítészeket, de mi épp ezen dolgozunk, hogy elérhetővé tegyük ezeket a szakembereket minenki számára! 

  A jó hír pedig az, hogy a mellett, hogy az online térben bárkinek bármikor segítünk a kert egyes részleteinek megszépítésében, most szélesedik a terület, ahol a személyes konzultációt igénylő komplex feladatokat is el tudjuk vállalni. Két kitűnő tervező csatlakozik hozzánk. Mindkét hölgyel együtt végeztük az egyetemet, mindannyiunk más más úton szerezte meg a maga tapasztalatát, de a célunk közös: gyönyörű, élhető és természetközeli kerteket alkothassunk!

  A kapcsolat fül alatt hamarosan látható lesz azon települések sora, ahol szolgáltatásaink immáron személyesen is elérhetőek.

  Forduljatok hozzánk bizalommal!   A cikkben említett szolgáltatás(ok):  Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve

  Vélemények

  Még nincs vélemény ehhez a cikkhez legyen ön az első aki véleményezi!


  Mit gondol erről a cikkről? Töltés jelző