Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés

  Első elkészült online-kertrészlet


  Létrehozva: 2019.05.18

  Első elkészült online-kertrészlet

  A sok sok esős nap ellenére is a napokban kivitelezésre került az első "kissebb kertrészlet növénykiültetési terve" név alatt futó szolgáltatásunk keretében átadott terv. 

  A hobby-kertész, aki elkészítette végül a közösen megálmodtt kompozíciót nem teljesen tanácstalan ha növényekről van szó, az egyeztetés alatt számos alkalommal lepett meg a tudásával. Több növényt ismert fajta névről, már voltak saját elképzelései, ennek ellenére is igénybe vette a szaktanácsadást.

  Már az első e-mailben, melyet küldött nagyon jól megfogalmazta mit szeretne terveztetni, pontos méreteket kaptam a tervezési területről és fotókat is. Ezekkel már azonnal el tudtuk kezdeni a munkát. Mivel kis kertészletről van szó, és Ő nagyon jól megfogalmazta, hogy mi az amit látni szeretne, gyorsan megtaláltuk azokat a növényeket, melyeket szívesen látna az amúgy gyönyörűen kialakított kertjében. Külön öröm volt számomra, hogy még egy ilyen jól tájékozott hobby-kertésznek is tudtam újat mondani, örült is az újdonságoknak és be is építettük végül az egyiket a jelenlegi kivitelezett kertrészletbe. 

  Miután elkészült az első látványterv, kiderült, hogy "szúrós" növények (Berberis) azért nincsenek a kertjükben, mert kellemetlen élmények miatt az összestől megszabadultak az előző évben, tehát szeretik, de köszönik szépen szurkálta őket eleget :) Ezért egy kis módosítás után véglegesítettük a listát. 

  Pont ekkor kezdődtek az esős napok, ezért a beszezés picit nehézkessé vált, de a lelkesedést a rossz idő sem törte le, így a megrendelőnk hamarosan elment a Specialmix-be, és sikeresen beszerezte a választott növényeket.

  Így a közös munka eredménye egy teraszt kísérő, korábban árnyékos terület beültetése, melynek funkciója a terasz takarása és a kert nagyobb részébe való integrálása lett.

  Nagyon szépen köszönöm nekik a közös munkát, szuper volt együtt dolgozni! És természetesen köszönöm a kész beültetésről készített fotót is!

     A cikkben említett szolgáltatás(ok):


  Kisebb kertrészlet növénykiültetési terve
  Megrendelem
  Nagyobb kertrészlet növénykiültetési terve
  Megrendelem
  Vásárló kísérő szolgáltatás

  Vásárló kísérő szolgáltatás

  Ár (Br.):6 000 HUF

  Megrendelem

  Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve

  Vélemények

  Még nincs vélemény ehhez a cikkhez legyen ön az első aki véleményezi!


  Mit gondol erről a cikkről? Töltés jelző