Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés
  Nagyobb kertrészlet növénykiültetési terve

  Nagyobb kertrészlet növénykiültetési terve (kép2)
  Nagyobb kertrészlet növénykiültetési terve (kép3)
  Nagyobb kertrészlet növénykiültetési terve (kép4)

  Nagyobb kertrészlet növénykiültetési terve

  5* / 2 Értékelés

  Ugrás az értékelésekhez

  Olyan kertrészlet növénykiültetési tervét készítjük el, mely szerkezetileg kiépített, adott paraméterekkel rendelkezik.

  Nagyobb kertrészlet növénykiültetési terve80 000 HUF


  Ezt a szolgáltatást azoknak ajánljuk, akik kertjük egy részére szeretnék megtalálni a megfelelő virágokat (évelő, egynyári), bokrokat (cserjéket), fákat úgy, hogy azok élő, működő egységet alkossanak. A tervezendő terület maximális nagysága 80 nm!

  Fotó és/vagy terv és az Ön igényei alapján felkínálunk néhány ötletet konkrét fajtákkal, azok leírásaival, valamint a későbbi fenntartásra vonatkozó segédanyaggal. A kapott fotó alapján 3D-s látványtervvel mutatjuk meg, hogy a választott kompozíció hogyan egészítené ki a már meglévő térszerkezetet.

  Tervezés menete


  Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve


  Hasonló szolgáltatások:


  Kisebb kertrészlet növénykiültetési terve
  Megrendelem


  Mit gondol erről a szolgáltatásról? Töltés jelző

  Vélemények 5* / 2 Értékelés


  user icon

  Bea 26 hónapja

  Miután beláttam,hogy önállóan csak hosszú kísérletezés,és kudarcok árán tudom megvalósítani az "álom" előkertet,segítség után néztem.Így találtam a Kert-Ötlet 3D-re,ezen belül is Petrára,aki segített megtervezni leendő kerti "ékszerdobozomat" ami a nem éppen ideális környezeti tényezők mellett is működhet.Többször egyeztettünk,megbeszéltük mi működhet,mi nem,igyekezett figyelembe venni a kívánságaimat,türelmesen módosított,míg elképzeléseimnek megfelelő terv született,amit akár önállóan is megcsinálhatok. Köszönöm!

  user icon

  Kert Tulaj 31 hónapja

  Bálint Petra Andreát 2020 márciusában kértem fel kerttervezésre. Erre azért volt szükség, mert tervek híján a rendezetlenül ültetett cserjék és virágok idővel elnyomták egymást, ezért rendszeresen át kellett őket ültetni. Petra az első terepszemle során fényképeket készített az adott területről, majd az elképzelések egyeztetése után látványterveket készített. Egy külön listán mellékelte az ültetésre javasolt növényeket. A munkát saját magunk végeztük, de Petra többször is eljött, hogy tanácsaival személyesen segítse a projektet. A Messengeren folyamatosan kapcsolatban voltunk, még hónapok múltán is érdeklődött, és javaslatokkal, tanácsokkal segített. A tervezéssel és Petra hozzáállásával nagyon elégedett vagyok. Mindenkinek, aki szép kertet szeretne javaslom, hogy forduljon hozzá bizalommal.