Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés

  Tervezz velünk!


  Létrehozva: 2020.04.02
  Utoljára frissítve: 2020.04.02

  Tervezz velünk!

  Ma nem megfogadandó tanácsokkal, vagy sok okossággal érkeztem, hanem egy követhető példával! :) Így megy nálunk a munka:

  Egy kedves ügyfelünk, aki volt olyan bátor és távsegítséget kért tőlünk hamarosan nekiállhat a friss kertrészleteinek kivitelezéséhez. Ehhez nem kellett mást tennie, csak felkeresni minket, egyeztetni és néhány levelet váltani velünk. 

  A megkeresés után együtt kiválasztottuk, hogy melyik szolgáltatásunkkal tudjuk lefedni az általa megjelölt tervezési területeket, melyekre csak növénykiültetési tervet szeretett volna tőlünk. Azt is megbeszéltük, hogy partnerünknél, a Specialmix Kft-nél szeretné beszerezni majd a növények legnagyobb részét, ezért elsősorban az Ő kínálatukból válogattam össze a javasolt növényeket. 

  Ez után következett a megrendelő feladata. Lemérte és felvázolta a területek nagyságát, lefotózta a kertet, hogy lássam milyen viszonyok befolyásolják majd a növények életét, majd kaptam tőle 2-3 db inspiráló fotót. Ezek azt mutatták meg nekem, hogy milyen környezetben tudná elképzelni magát a kedves ügyfél.

  Miután megkaptam a fenti információkat indulhatott is a feladat megoldása. Számomra mindig ez a legrosszabb rész, amikor szinte vakon megpróbálok összeállítani egy-egy olyan kompozíciót, ami egy ismeretlen megrendelő igényeit megközelíti. Nem törekszem arra, hogy eltaláljam maradéktalanul a vágyait ebben a fázisban, inkább egy szélesebb spektrumot kínálok fel a növényekből, így egyeztetés után könnyebben megtaláljuk az arany középutat. 

  Kedves ügyfelem szinte azonnal reagált az általam küldött anyagokra, melyek már látványtervek formájában mutatták meg neki, hogy mi az amire számíthat, ha tetszenek az ötleteim. A látványterveket linkekkel ellátott növénylista egészíti ki, hogy az interneten megtalálható élő növények alapján is át tudja gondolni a tulajdonos, hogy elfogadhatóak-e számára az első körben kiválasztott virágfajták. Szerencsésen alakult, hogy rögtön megtetszett neki az alap koncepcióm, csak néhány növényt szeretett volna kiváltani. Ekkorra már Ő is lelkesen kalandozott az interneten, így konkrét fajtákat is felsorolt, melyek közül sajnos nem mindent lehetett a talajadottságok miatt beépíteni a tervbe.

  Az általa javasolt irányokat figyelembe véve újragondoltam a tervet, kicseréltem azt a néhány növényt és újra küldem a frissített látványterveket:

  látványterv, kert

   

  Erre az alábbi üzenetet kaptam:

  "Szia Petra!

  Na ez a mi kertünk :) nagyon tetszik!! kedvencem a blue hobbit  :)  nagyon tetszenek ezek a különleges növények, úgy érzem, ezek teszik egyedivé majd a kertünket :) "
   
  El sem mondhatom milyen jól esik, amikor egy kis módosítással ugyan, de szinte egyből sikerül olyat alkotnom, ami megelégedéssel tölti el a megrendelőt. :) Be kell vallanom, én is csak a második változatot éreztem kielégítőnek, de ehhez kellett az ügyfelem segítsége is!
   
  3D lárványterv, kert
   
  3D látványterv, kert


  A cikkben említett szolgáltatás(ok):


  Vegyes sövény tervezés

  Vegyes sövény tervezés

  Ár (Br.):30 000 HUF

  Megrendelem
  Kisebb kertrészlet növénykiültetési terve
  Megrendelem
  Vásárló kísérő szolgáltatás

  Vásárló kísérő szolgáltatás

  Ár (Br.):6 000 HUF

  Megrendelem

  Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve

  Vélemények

  Még nincs vélemény ehhez a cikkhez legyen ön az első aki véleményezi!


  Mit gondol erről a cikkről? Töltés jelző