Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés

  Kertészetek, partnereink

  Első sorban szeretnénk bemutatni két partner kertészetünket, akikkel együtt dolgozunk, és ahol megrendelőink a közös vásárlások során válogathatnak a széles növényválasztékból:

  Specialmix Kft.

  Parnterünk Budapesttől 30 km-re az M31 autópálya közelében, Gödöllőn található.

  1992-ben Gergely Díszfaiskola néven kezdte el a faiskolai termesztést, és a növények kis-,és nagykereskedelmi értékesítését. 1997-től a kertészeti földkeverékgyártás és fenyőkéreg feldolgozás profilbővítésre megalapították a Specialmix Kft-t.

  2012-ben a Gergely Díszfaiskola tevékenysége, a faiskolai termelés és értékesítés beolvadt a Specialmix Kertészeti Kft-be, és további tevékenységgel, az Everris (SCOTTS) burkolt műtrágyák és fűmagok forgalmazásával is bővítették profilukat.

  Kertészetük 10 hektáron gazdálkodik, melyből 2,5 ha a konténertelep és 5 ha szabadföldi terület, ahol földlabdás örökzöldeket termesztenek. Fűthető növényházban folyik az örökzöldek és cserjék szaporítása, a kéregfeldolgozást, földkeverékgyártást és csomagolást pedig a 840m2-es üzemcsarnokban végzik korszerű gépekkel, berendezésekkel.

  dísznövény kertészet, telephely
  Kiskereskedelem, nagykereskedelem, Specialmix iroda
  Faiskolai termelés, légifelvétel

       

  A faiskola közel 500 féle örökzöldet és díszcserjét kínál a szaporítóanyag mérettől a többéves iskolázott méretig. Választékukban különleges fenyőoltványok is megtalálhatók, valamint az idénynek megfelelő sziklakerti évelők, illetve az egyre szélesebb választékban tartott lombos díszfák is.

  Cégük, profi és hobbi kertészek számára állít elő kertészeti földkeveréket, virágföldet, melynek az alacsony pH-ját és sókoncentrációját a baltikumi (fehér) tőzeg, mint fő alapanyag biztosítja.

  Osztályozott fenyőkéreg feldolgozásuk a vörösfenyő alapanyagból kiindulva, három különböző minőségű terméket állít elő.

  A fenyőkéreg, fenyőmulcs forgalmazása ömlesztve, illetve zsákos kiszerelésben történik elsősorban dekorációs célra, talajtakarásra, mulcsozásra.

  Fenyőkéreg, fenyő mulcs tárolók
  Díszcserje és örökzöld konténertelep.
  Kertészeti földkeverék gyártás, csarnok

       

  Egyéni vásárlókat is kiszolgálnak telephelyükön.

  Viszonteladó, nagykereskedelemmel foglalkozó partnereik regisztrációt követően nagykereskedelmi áraikról tájékozódhatnak, illetve lehetőségük van rendelést is leadni honlapjukon keresztül.

  Jaroslaw Chabin Díszfaiskola

  A díszfaiskola 1997 óta foglalkozik faiskolai termesztéssel.  Fő profiluk a konténeres törpefenyők és törpe növekedésű cserjék nevelése.

  A kertészet Budapesttõl 15 km-re Pátyon található. Termesztésük 5 ha területen zajlik. Szabadföldi ültetvényeik mellett konténeres cserje és örökzöld nevelés is folyik.

  Kertészetük államilag ellenőrzött faiskola, saját üzemi törzsültetvénnyel rendelkezik, ahol a szaporítóanyag előállítás is történik. Szaporítóanyagukat kiegészítik a lengyel, belga és holland újdonságokkal.

  Kiállítások és börzék rendszeres résztvevõi, együttmûködnek az európai faiskolákkal. Exportálnak Lengyelországba, Romániába, Szlovéniába, Szerbiába, Franciaországba, Belgiumba, Szlovákiába és Ausztriába is.

   A széles fajtaválaszték és a visszafogott ár lehetőséget ad minden árudás és kertépítő számára, hogy igényeinek megfelelő, kiváló minőségű konténeres növényt vásárolhasson és ültethessen egész éven keresztül.

  Kert- és szabadtértervezés:

  Gaia Kertműhely, Szabó-Lits Bernadett

  Diplomámat a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem, Tájtervezés és Területfejlesztés szakirányon (2010). Bár mostani munkáim többségének léptéke jóval kisebb, azóta is örömmel vállalom el a települések zöldfelületi megjelenésével kapcsolatos tervezési feladatokat is. A magánkertek tervezése is igencsak közel áll szívemhez: egyszerre érzem művészetnek, kutatási munkának, műszaki tevékenységnek, s mindez mellett egy olyan eszköznek, mellyel az Embert és a Természetet közelebb hozhatom egymáshoz. Nagy örömet okoz ugyanakkor az is, hogy magának a Természetnek, az ökológiai körforgásoknak is segítséget nyújthatok azáltal, hogy ismerem, hogy mi szolgálja javukat, egyensúlyuk kialakulását.

  2012. óta gyűjtöm a kerttervezői tapasztalatokat, melyeket a változatos feladatokon túl a kertépítő szakemberekkel való együttműködések és a külföldi tervezők munkáinak megismerése, tanulmányozása is gazdagított. Rendkívül inspiráló számomra azonban a szabadidő is: az úszás, az erdei és vízparti séták, a gasztronómia, az olvasás, a kutyasétáltatás, és rádióhallgatás.

  Legfőképp Zala és Veszprém megyékben folytatom tervezői munkásságomat, ahol nemcsak kiváló faiskolákkal és évelőkertészetekkel dolgozhatok együtt, hanem több olyan vállalkozással is, akiknek magas minőségű termékeit (pl.: kerti víztálak, kültéri kaspók, kerti kemence, kovácsoltvas kertberendezési tárgyak, játszóeszközök, vesszőfonatból készített kerti dekorációk, stb.) jó szívvel ajánlom bárkinek.

  Kivitelezés:

  Varga-Kert , Varga Márton

  Felmenőim között nemigen találni kertészt, ám tudom, hogy otthoni kertjüket, szőlősüket mindig gondozták, vagy  időről-időre a tájegységhez igazodva gyümölcsfákat ültettek. Akkor is  érdekeltek ezek a tevékenységek, talán ezért gyermekkorom óta szívesen vagyok a természetben. 

  Tizenévesen a nyári szünetekben díszkerteket  gondoztam, később külföldön, majd újra itthon, Magyarországon vált napi foglalatosságommá a kertészkedés.

  Elhatározásomat követően eredményesen zártam tanulmányaimat és bizonyítványt kaptam Kertépítő és – fenntartó szakképzésről, valamint 2017-ben öntözéstechnikai tervezésből szintén sikeres vizsgát tettem. 

  Az iskola befejezése után, az elsajátított ismeretekkel és a korábbi gyakorlati tapasztalatokkal indítottam egyéni  vállalkozásomat. 

  A kezdeti lépéseimben segítettek grafikus és nyomdász ismerőseim, akik szórólapot terveztek és nyomtattak, hiszen ezek útján jutottam el első megrendelőimhez.  

  Fontos számomra az alapos munkavégzés, hiszen a jó kapcsolat és ügyfelek hosszútávú elégedettsége elengedhetetlen. 

  2112 Veresegyház, Fő út 161.

  +36 20 289 1229

  [email protected]

   

   

  Etalon Services Kft., Majcher Mónika

  Cégünk, az ETALON SERVICES KFT. 2008. óta foglalkozik kertépítéssel, kertgondozással.

  A „kert szívvel, lélekkel” több számunkra egy szlogennél. Meghallgatjuk megbízóink igényeit és olyan megoldásokat dolgozunk ki számukra, amely minden elvárásuknak megfelel. Elvárások pedig vannak, hiszen az emberekben egyre inkább tudatosul, hogy a kert a házuk kiterjesztése, fontos élettér, amely sok funkciót betölt. Amellett az alaptézis mellett, hogy legyen szép és gondozott, ki kell szolgálnia a családtagok eltérő igényeit, alkalmasnak kell lennie vendégfogadásra, pihenésre és aktivitásra egyaránt. 

  Cégünk az elmúlt években dinamikusan fejlődött, megbízásaink során tapasztaljuk, mennyire ki vannak éhezve az emberek az egyszerű, szerethető és hasznos kertekre. Nemcsak a feladatok növekedtek, az optimális teljesítés érdekében csapatunk is egyre nő, illetve a tudásunk is egyre szerteágazóbbá vált, hiszen a kertépítés messze túlmutat a növényeken: támfalépítés, a kocsibeálló elkészítése, viacolorozás, betonozás, kerítésépítés, térkövezés, pergola és szaletli építés, wpc burkolás, vízelvezetés, szikkasztó építés és számtalan egyéb feladat merül fel egy kert kivitelezése során.

  A fejlődés nemcsak a magán szektorban, hanem a multinacionális szférában is nyomon követhető és érzékelhető. Többször dolgoztunk a Millenárison a STRABAG alvállalkozójaként, valamint a LEAR Corporation, G.E. Hungary Kft. Veresegyház,  G.E. Fót, az E-ON épület és a Danubius Háznál is végeztünk építést, átépítést és karbantartást. ez kert?

  Mivel a kertépítés a téli hónapokban szünetel, ezért a hideg évszakban a cég fenntartása érdekében a kertépítésen messze túlmutató feladatokat is végzünk. Generálkivitelezők alvállalkozójakéntszoba festés, falbontás, burkolás, könnyűszerkezetes melléképületek építési munkáit végezzük.

  Szolgáltatásaink széles skáláját megtekinthetik itt.

   

  Gart'n Style kertépítés, öntözéstechnika

  Monori Zsolt és csapata. Elérhetőség: [email protected], tel.: 06 20/ 9-822-614

  Már csaknem 20 éve foglalkozom kertépítéssel és kert karbantartással. A kertépítés először csak hobbi volt, majd egyre több munka talált meg, így fő tevékenységemmé vált. Fő profilom a gyepesítés gyepszőnyeggel, automata öntözőrendszerrel. Az automata önztözésen kívül, már a robotfűnyírók telepítésével is megkönnyítjük a kerttulajdonosok életét. Első sorban családi házak, vagy üdülők kertjével szeretek foglalkozni, de építettem már társasházi udvarokat, parkokat, közterületi zöldfelületeket is.

  A tervezés végeztével az átadásig a kert minden részét megépítjük a támfalakkal, burkolatokkal és növénytelepítéssel együtt. 

  Kertépítő partnerünk

   


  Kivitelezés és 3D látványtervek: Matyi László ev. 

  Elérhetőség: 06-30/698-65-41

   

  Kivitelezés Sopron környékén: Gajerszki László ev.

  Elérhetőség: 06-70/984-50-32

   

  Gabion rendszerek és minden, ami kő:

  DorKo ' A ketrecbe zart szepseg'

  Ha sziklakertet építész, burkolni szeretnél, vagy egyedi csobogóra vágysz, nálunk megtalálhatod, megtervezheted, turkálhatod!

  Görgeteg kövek, sziklakerti kövek, akváriumkövek, burkolókövek, zúzott kövek és folyami kavicsok, kulé kavics, thassosi fehér kő, tipegők, és még sok más!

  Gabion rendszerek építésével, kivitelezésével is foglalkozunk: támfalak, kerítések, kerti dekor elemek gabionból gyorsan és egyszerűen!

  Keressen bennünket bizalommal:

  Bagi Deli Dóra: 06-20/317-15-67

  Bagi Krisztián: 06-70/314-41-96 (gabionokkal kapcsolatban)

  Deli Józsefné: 06-20/367-00-06

  Telephely: 2170, Aszód, Pesti út 26.

  Dor'Kő, telephely
  kerti dekor kövek
  Gabion-rendszerek, Aszód


  Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve