Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés

  Kertészetek, partnereink

  Első sorban szeretnénk bemutatni két partner kertészetünket, akikkel együtt dolgozunk, és ahol megrendelőink a közös vásárlások során válogathatnak a széles növényválasztékból:

  Specialmix Kft.

  Parnterünk Budapesttől 30 km-re az M31 autópálya közelében, Gödöllőn található.

  1992-ben Gergely Díszfaiskola néven kezdte el a faiskolai termesztést, és a növények kis-,és nagykereskedelmi értékesítését. 1997-től a kertészeti földkeverékgyártás és fenyőkéreg feldolgozás profilbővítésre megalapították a Specialmix Kft-t.

  2012-ben a Gergely Díszfaiskola tevékenysége, a faiskolai termelés és értékesítés beolvadt a Specialmix Kertészeti Kft-be, és további tevékenységgel, az Everris (SCOTTS) burkolt műtrágyák és fűmagok forgalmazásával is bővítették profilukat.

  Kertészetük 10 hektáron gazdálkodik, melyből 2,5 ha a konténertelep és 5 ha szabadföldi terület, ahol földlabdás örökzöldeket termesztenek. Fűthető növényházban folyik az örökzöldek és cserjék szaporítása, a kéregfeldolgozást, földkeverékgyártást és csomagolást pedig a 840m2-es üzemcsarnokban végzik korszerű gépekkel, berendezésekkel.

  dísznövény kertészet, telephely
  Kiskereskedelem, nagykereskedelem, Specialmix iroda
  Faiskolai termelés, légifelvétel

       

  A faiskola közel 500 féle örökzöldet és díszcserjét kínál a szaporítóanyag mérettől a többéves iskolázott méretig. Választékukban különleges fenyőoltványok is megtalálhatók, valamint az idénynek megfelelő sziklakerti évelők, illetve az egyre szélesebb választékban tartott lombos díszfák is.

  Cégük, profi és hobbi kertészek számára állít elő kertészeti földkeveréket, virágföldet, melynek az alacsony pH-ját és sókoncentrációját a baltikumi (fehér) tőzeg, mint fő alapanyag biztosítja.

  Osztályozott fenyőkéreg feldolgozásuk a vörösfenyő alapanyagból kiindulva, három különböző minőségű terméket állít elő.

  A fenyőkéreg, fenyőmulcs forgalmazása ömlesztve, illetve zsákos kiszerelésben történik elsősorban dekorációs célra, talajtakarásra, mulcsozásra.

  Fenyőkéreg, fenyő mulcs tárolók
  Díszcserje és örökzöld konténertelep.
  Kertészeti földkeverék gyártás, csarnok

       

  Egyéni vásárlókat is kiszolgálnak telephelyükön.

  Viszonteladó, nagykereskedelemmel foglalkozó partnereik regisztrációt követően nagykereskedelmi áraikról tájékozódhatnak, illetve lehetőségük van rendelést is leadni honlapjukon keresztül.

  Jaroslaw Chabin Díszfaiskola

  A díszfaiskola 1997 óta foglalkozik faiskolai termesztéssel.  Fő profiluk a konténeres törpefenyők és törpe növekedésű cserjék nevelése.

  A kertészet Budapesttõl 15 km-re Pátyon található. Termesztésük 5 ha területen zajlik. Szabadföldi ültetvényeik mellett konténeres cserje és örökzöld nevelés is folyik.

  Kertészetük államilag ellenőrzött faiskola, saját üzemi törzsültetvénnyel rendelkezik, ahol a szaporítóanyag előállítás is történik. Szaporítóanyagukat kiegészítik a lengyel, belga és holland újdonságokkal.

  Kiállítások és börzék rendszeres résztvevõi, együttmûködnek az európai faiskolákkal. Exportálnak Lengyelországba, Romániába, Szlovéniába, Szerbiába, Franciaországba, Belgiumba, Szlovákiába és Ausztriába is.

   A széles fajtaválaszték és a visszafogott ár lehetőséget ad minden árudás és kertépítő számára, hogy igényeinek megfelelő, kiváló minőségű konténeres növényt vásárolhasson és ültethessen egész éven keresztül.

   

  További partnereink:

  Kivitelezés: Etalon Services Kft., Majcher Mónika

  Cégünk, az ETALON SERVICES KFT. 2008. óta foglalkozik kertépítéssel, kertgondozással.

  A „kert szívvel, lélekkel” több számunkra egy szlogennél. Meghallgatjuk megbízóink igényeit és olyan megoldásokat dolgozunk ki számukra, amely minden elvárásuknak megfelel. Elvárások pedig vannak, hiszen az emberekben egyre inkább tudatosul, hogy a kert a házuk kiterjesztése, fontos élettér, amely sok funkciót betölt. Amellett az alaptézis mellett, hogy legyen szép és gondozott, ki kell szolgálnia a családtagok eltérő igényeit, alkalmasnak kell lennie vendégfogadásra, pihenésre és aktivitásra egyaránt. 

  Cégünk az elmúlt években dinamikusan fejlődött, megbízásaink során tapasztaljuk, mennyire ki vannak éhezve az emberek az egyszerű, szerethető és hasznos kertekre. Nemcsak a feladatok növekedtek, az optimális teljesítés érdekében csapatunk is egyre nő, illetve a tudásunk is egyre szerteágazóbbá vált, hiszen a kertépítés messze túlmutat a növényeken: támfalépítés, a kocsibeálló elkészítése, viacolorozás, betonozás, kerítésépítés, térkövezés, pergola és szaletli építés, wpc burkolás, vízelvezetés, szikkasztó építés és számtalan egyéb feladat merül fel egy kert kivitelezése során.

  A fejlődés nemcsak a magán szektorban, hanem a multinacionális szférában is nyomon követhető és érzékelhető. Többször dolgoztunk a Millenárison a STRABAG alvállalkozójaként, valamint a LEAR Corporation, G.E. Hungary Kft. Veresegyház,  G.E. Fót, az E-ON épület és a Danubius Háznál is végeztünk építést, átépítést és karbantartást. ez kert?

  Mivel a kertépítés a téli hónapokban szünetel, ezért a hideg évszakban a cég fenntartása érdekében a kertépítésen messze túlmutató feladatokat is végzünk. Generálkivitelezők alvállalkozójakéntszoba festés, falbontás, burkolás, könnyűszerkezetes melléképületek építési munkáit végezzük.

  Szolgáltatásaink széles skáláját megtekinthetik itt.

   

  Komplex tervezés: Gaia Kertműhely, Keszthely

  Kertjeinkben a különféle irányzatok követése helyett a “hely szellemét”, a kert saját történetét keressük. Ez a fő tervezési irányelvünk, legyen az modern kert vagy organikus tájrészlet. A kert nem pusztán látvány, hanem kapcsolódás: az Ég és Föld, a természet és ember között. Egy jó tervben a kevesebb mindig több - a célunk soha nem az önmegvalósító design hanem a meglévő adottságok inspiratív alkalmazása.

  Ismerje meg munkáinkat és forduljon hozzánk bizalommal!

  szárazon rakott kő támfal
  vadviragos_kertreszlet
  sziklakert_reszlet


  Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve