Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés

  Együttműködés menete közös vásárlás esetén

  1. A közös vásárlást honlapunkon, a szolgáltatás megrendelésével kezdeményezheti. Erről először egy automatikus válaszüzenet érkezik Önhöz, hogy rendszerünk fogadta megrendelését. Ezt követően egyéni e-mailben tájékoztatjuk a további teendőkről:
  2. Kérjük, hogy válasszon melyik partnerkertészet helyezkedik el Önhöz közelebb, hol szeretné igénybe venni a szakmai segítséget a növénybeszezéshez, vásárláshoz.
  3. A kiválasztott kertészethez tartozó kollégánk ezután telefonon veszi fel Önnel a kapcsolatot, időpontegyeztetés céljából.
  4. A találkozó előtt érdemes néhány információt megosztania velünk elképzeléseiről, melyet levélben tehet meg. Így felkészültebben tudunk segíteni Önnek a növényválasztásban, és a kertészetben is már célirányosan tudjuk az adott növényeket megtekinteni.
  5. A közös szemle semmilyen kötelezettséggel nem jár, a végén Ön eldöntheti, hogy megvásárolja-e az általunk javasolt növényeket, vagy nem.
  6. A találkozó végeztével készpénzfizetési, vagy átutalásos számlát tudunk kiállítani, amelynek végösszegét a kertészetben töltött órák száma határozza meg.


  Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve