Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés

  Együttműködés menete, szabott áras szolgáltatásainknál

  1. Szabott áras szolgáltatásaink igénybevételét Ön azok megrendelésével kezdeményezheti. Erről kap egy automatikus válaszüzenetet, hogy rendszerünk fogadta megrendelését. Ezt követően a további teendőkről egyéni e-mailban fogjuk tájékoztatni.
  2. Az általunk küldött egyéni levélben kért adatok beszolgáltatása és a vásárlás értékének átutalása után elkészítjük és elküldjük önnek az első látványtervet egyeztetésre. A látványterven a növények már "felnőtt" korukban láthatóak! 
  3. A látványterv megtekintése után kérjök, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot! Ezt megteheti válasz e-mailban, vagy telefonon. Itt elmondhatja mi az ami tetszik a terven, vagy mi az,amin változtatni szeretne. Az egyeztetés után mi elkészítjük a módosított látványtervet, és elküldjük Önnek. 
  4. Ha ezek után is maradt még olyan, amin változtatna, azt újabb körös egyeztetés keretein belül kérheti. A tervezési folyamat a látványterv elfogadásával zárul le.
  5. A tervezés végeztével digitális formában elküldjük Önnek az összeállított növénylistát, a tervezett kertrészlet alaprajzát, valamint a látványtervek végső változatát. Ezekkel az információkkal már elkezdheti a növények (és esetleg más kerti elemek) beszerzését. 
  6. A tervdokumentáció átadása után, elkészítünk egy "használati útmutatót" is, melyet kiskönyv formájában postázunk az Ön címére. Ebben pontos leírást adunk a növények kiültetéséről és fenntartásáról.

            Amennyiben a beszerzés folyamán problémába ütközne, kérjük forduljon hozzánk bizalommal, segítünk! 

   

     Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve