Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés

  Partner kertészetek

  Szeretnénk bemutatni két partner kertészetünket, akikkel együtt dolgozunk, és ahol megrendelőink a közös vásárlások során válogathatnak a széles növényválasztékból:

  Specialmix Kft.

  Parnterünk Budapesttől 30 km-re az M31 autópálya közelében, Gödöllőn található.

  1992-ben Gergely Díszfaiskola néven kezdte el a faiskolai termesztést, és a növények kis-,és nagykereskedelmi értékesítését. 1997-től a kertészeti földkeverékgyártás és fenyőkéreg feldolgozás profilbővítésre megalapították a Specialmix Kft-t.

  2012-ben a Gergely Díszfaiskola tevékenysége, a faiskolai termelés és értékesítés beolvadt a Specialmix Kertészeti Kft-be, és további tevékenységgel, az Everris (SCOTTS) burkolt műtrágyák és fűmagok forgalmazásával is bővítették profilukat.

  Kertészetük 10 hektáron gazdálkodik, melyből 2,5 ha a konténertelep és 5 ha szabadföldi terület, ahol földlabdás örökzöldeket termesztenek. Fűthető növényházban folyik az örökzöldek és cserjék szaporítása, a kéregfeldolgozást, földkeverékgyártást és csomagolást pedig a 840m2-es üzemcsarnokban végzik korszerű gépekkel, berendezésekkel.

  dísznövény kertészet, telephely
  Kiskereskedelem, nagykereskedelem, Specialmix iroda
  Faiskolai termelés, légifelvétel

       

  A faiskola közel 500 féle örökzöldet és díszcserjét kínál a szaporítóanyag mérettől a többéves iskolázott méretig. Választékukban különleges fenyőoltványok is megtalálhatók, valamint az idénynek megfelelő sziklakerti évelők, illetve az egyre szélesebb választékban tartott lombos díszfák is.

  Cégük, profi és hobbi kertészek számára állít elő kertészeti földkeveréket, virágföldet, melynek az alacsony pH-ját és sókoncentrációját a baltikumi (fehér) tőzeg, mint fő alapanyag biztosítja.

  Osztályozott fenyőkéreg feldolgozásuk a vörösfenyő alapanyagból kiindulva, három különböző minőségű terméket állít elő.

  A fenyőkéreg, fenyőmulcs forgalmazása ömlesztve, illetve zsákos kiszerelésben történik elsősorban dekorációs célra, talajtakarásra, mulcsozásra.

  Fenyőkéreg, fenyő mulcs tárolók
  Díszcserje és örökzöld konténertelep.
  Kertészeti földkeverék gyártás, csarnok

       

  Egyéni vásárlókat is kiszolgálnak telephelyükön.

  Viszonteladó, nagykereskedelemmel foglalkozó partnereik regisztrációt követően nagykereskedelmi áraikról tájékozódhatnak, illetve lehetőségük van rendelést is leadni honlapjukon keresztül.

  Jaroslaw Chabin Díszfaiskola

  A díszfaiskola 1997 óta foglalkozik faiskolai termesztéssel.  Fő profiluk a konténeres törpefenyők és törpe növekedésű cserjék nevelése.

  A kertészet Budapesttõl 15 km-re Pátyon található. Termesztésük 5 ha területen zajlik. Szabadföldi ültetvényeik mellett konténeres cserje és örökzöld nevelés is folyik.

  Kertészetük államilag ellenőrzött faiskola, saját üzemi törzsültetvénnyel rendelkezik, ahol a szaporítóanyag előállítás is történik. Szaporítóanyagukat kiegészítik a lengyel, belga és holland újdonságokkal.

  Kiállítások és börzék rendszeres résztvevõi, együttmûködnek az európai faiskolákkal. Exportálnak Lengyelországba, Romániába, Szlovéniába, Szerbiába, Franciaországba, Belgiumba, Szlovákiába és Ausztriába is.

   A széles fajtaválaszték és a visszafogott ár lehetőséget ad minden árudás és kertépítő számára, hogy igényeinek megfelelő, kiváló minőségű konténeres növényt vásárolhasson és ültethessen egész éven keresztül.

   

   

     Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve