Kert-Ötlet 3D
  0 Még nincs megrendelés

  Robotfűnyíró bemutató terem, Szada


  Létrehozva: 2020.01.18
  Utoljára frissítve: 2020.01.18

  Robotfűnyíró bemutató terem, Szada

  Egyik kertépítő partnerünk, az Etalon Services Kft. tulajdonosa, Mónika egyszer csak megkeresett, hogy szüksége lenne egy látványtervre. Mivel épp ez a dolgom, elfogadtam a kérését, majd kiderült, hogy kalandos tervei vannak: a terv beltérre készül…, hogy mi?? Én olyat nem tudok… Vagy még is, na jó! Kipróbálom!

  Elkezdődtek a megbeszélések. Mónika irányításával elkezdődött a tervezés. Egy részről a Sthil fűnyíró műszaki paramétereit ismerő szakemberekkel, más részről pedig az épület tulajdonosaival. Miután összegyűltek az információk, megkaptam a terem méreteit és az elvárásokat.

  Ügyfeleim közül is többen kacérkodnak a robotfűnyíró használatával, ezért nagyon hasznos a műszaki paraméterek ismerete. Pontosabban, hogy milyen az a kert, milyen kell, hogy legyen a térszerkezet, a lejtési viszonyok és a különböző területegységek elválasztása ahhoz, hogy a telepített robot könnyű szerrel és tökéletesen tudja lenyírni a füvet. Ezek az eszközök nem olcsók, ezért még inkább fontos, hogy a tulajdonosaik megelégedéssel használhassák azokat. A tökéletes fűnyírás alapja a jól megépített felület. Már a kert tervezésekor figyelembe kell venni, ha robotfűnyíróval szeretné később a megrendelő karbantartani a gyepet. Ennek ellenére a robotfűnyírók a már meglévő kertekbe is integrálhatók, amint azokat felkészítettük a befogadásukra. Ez esetben szükséges lehet bizonyos kerti elemek átalakítása, szélesebb szegélyek kihelyezésére.

  fűnyíró bemutató terem építés
  bemutató terem, látványterv
  sthil, Szada

   

  A Szadán elkészült interaktív bemutatótermben megtekinthetők a lehetőségek, a jó és a kevésbé jó megoldások. A kerttulajdonosok itt könnyen megérthetik, hogy miért javasoljuk mi, szakemberek az ilyen, vagy olyan megoldásokat kertjeikben. E mellett ki is próbálhatják a gépek kezelését saját udvarukba való telepítés előtt.

  Az alábbi videón megtekinthetőú az átadó ünnepség:

   

   
  Kérdése van? Itt kérdezhet!, gyorsan válaszolunk!
  Vagy hívja ügyfélszolgálatunkat: +36 (30) 6982269
  Nem vásárolt még nálunk? Olvassa el, mit mondtak azok akik már igen vásárlók könyve

  Vélemények

  Még nincs vélemény ehhez a cikkhez legyen ön az első aki véleményezi!


  Mit gondol erről a cikkről? Töltés jelző